Eläkeläisten arkea Puolustan köyhän eläkeläisen asiaa

Aika äänestää

Viimeistään tänään on Suomessa aika antaa äänensä vaaleissa ja vaikuttaa politiikan suuntaan. Tulevaisuutemme riippuu nyt omasta ratkaisustamme. Joillekin ratkaisu on helppo, mutta noin kolmannes äänensä antavista miettii vielä ehdokastaan. Valitkaamme parhaat voimat tulevalle kaudelle. Ratkaisumme vaikuttaa jopa pidemmälle. Nyt luomme Suomen suuntaa tulevaisuuteen.

Edellisen kauden hallitussekoilu oli oikea farssi. Hallitus on rakennettava kolmen suuren puolueen varaan. Niillä on oltava reilu enemmistö eduskunnassa. Pelkillä leikkauksilla ei pärjätä, vaan näivetetään tätä maata entisestään. Nyt on pantava rattaat pyörimään. Olen monesti esittänyt sisäistä devalvaatiota. Hintoja ja palkkoja lasketaan noin 10 %. Ulkomaisten tuotteiden hintoihin emme voi kajota, mutta siitä ei ole haittaa, vaikka ne suhteessa kallistuvatkin. Kenellä riittää rohkeus tähän?

Joka tapauksessa yrittämisen edellytyksiä on parannettava ja hinnat saatava laskuun. Sillä tavalla takaamme menestyksen niin yrityksille kuin koko kansalle. 2000-luvun virheet on korjattava. Talouselämä eli silloin vuosituhannen alussa vielä vanhaa aikaa. Silloin talouskasvu ja devalvaatiot korjasivat talouden. Kun emme voi kajota valuutan arvoon, on meidän tehtävä muita toimenpiteitä, jotka vievät kehitystä samaan suuntaan. Uurnille siitä, ja illalla jännätään, pääseekö ehdokkaamme läpi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat